Witold Szmańda, który na co dzień trenuje gwiazdy w Hollywood, tym razem w naszej kuchni przygotował potrawy pełnowartościowe i dietetyczne, które w smaku nie ustępują daniom obecnym codziennie w naszych kuchniach
- 3 jajka
- 1/2 cukinii
- 1 cebula
- 2 łyżki Oleju z Lnianki (rydzowy)
- Sól
- 4 sztuki kotlety jagnięce z kością
- 3 Ogórki kiszone
- 1 pęczek pietruszki
- 1 pęczek kolendry
- 1 pęczek koperku
- 6 pomidorków cherry
- 1 ząbek czosnku
- sól
- 3 łyżki Oleju z Lnianki (rydzowy)
- szczypta pieprzu cayenne
- 1 pietruszka (duża)
- 1/4 selera
- 1 marchewka
- 1 cebula
- 2 ząbki czosnku
- kawałek świeżego imbiru
- 1 szklanka mrożonego zielonego groszku
- 1 łyżeczka zielonej pasty curry
- 2 łyżki oleju z lnianki (rydzowy)
- sól do smaku
- szczypta pieprzu cayen
- 2 łyżki prażonych pestek z dyni