Seler naciowy, pomarańcza, szpinak, banan
- Łodyga lub dwie selera naciowego
- 1 pomarańcza
- Garść liści szpinaku
- Banan
Przygotowanie:
Seler naciowy umyj, pokrój w poprzek na kawałki. Dorzuć obraną pomarańczę, dołóż garść liści szpinaku i niedojrzałego banana, zblenduj.
Rocked Salad
- 12 listków rukoli
- 1 obrane jabłko bez gniazda nasiennego
- 1 gruszka bez gniazda nasiennego
- Odrobina płatków migdałów
Lubczyk
- 100g mango
- ½ awokado
- 1 obrane jabłko bez gniazda nasiennego
- 1 obrana gruszka bez gniazda nasiennego
- 8 listków lubczyku
Melonito
- 60 g melona
- 80 g świeżego ogórka
- 1 obrana gruszka bez gniazda nasiennego
- Garść natki pietruszki
- 20 ml świeżego soku z cytryny