Pytanie na Śniadanie Tagliatelle ze szparagami 24.03.2025, 10:23 Składniki:400 g tagliatelle 1 pęczek szparag 350 ml śmietany 30%200 g sera pecorino 200 g guanciale 1 szalotkakilka ziaren pieprzu sól i pieprzoliwa z oliwek extra vergin #CRISTINA CATESE#KUCHNIA#MATEUSZ LISIECKI-WALIGÓRSKI#TAGLIATELLE ZE SZPARAGAMI Udostępnij na Facebooku Udostępnij na X Więcej na ten temat Gnocchi primavera Pytanie na Śniadanie Roladka z cukinii z szynką i serem Pytanie na Śniadanie Tarta z panna cottą i truskawkami Pytanie na Śniadanie Kluski ziemniaczane nadziewane kaszanką i karmelizowanym jabłkiem Pytanie na Śniadanie Najnowsze W czwartek w Pytaniu na śniadanie Pytanie na Śniadanie Czerwony dywan - smutne wyznanie Roberta Lewandowskiego Gwiazdy Kurs na juhasa i bacę cz. 3 Pytanie na Śniadanie Gnocchi primavera Pytanie na Śniadanie Marek Maruszczak o sekretach „Głupich zwierząt Polski" Pytanie na Śniadanie Ewa Wardęga - mistrzyni masażu orientalnego Pytanie na Śniadanie Czerwony dywan - Mateusz Ziółko Gwiazdy Susza hydrologiczna - co nam grozi? Pytanie na Śniadanie Koordynatorzy scen intymnych Pytanie na Śniadanie Roladka z cukinii z szynką i serem Pytanie na Śniadanie