Pytanie na Śniadanie Tagliatelle ze szparagami 24.03.2025, 10:23 Składniki:400 g tagliatelle 1 pęczek szparag 350 ml śmietany 30%200 g sera pecorino 200 g guanciale 1 szalotkakilka ziaren pieprzu sól i pieprzoliwa z oliwek extra vergin #CRISTINA CATESE#KUCHNIA#MATEUSZ LISIECKI-WALIGÓRSKI#TAGLIATELLE ZE SZPARAGAMI Udostępnij na Facebooku Udostępnij na X Więcej na ten temat Kuchnia - podsumowanie Pytanie na Śniadanie Lasagne z białą kiełbasą i koprem włoskim Pytanie na Śniadanie Gratin z ziemniaków i kopru włoskiego Pytanie na Śniadanie Surówka z kopru włoskiego i kalarepki Pytanie na Śniadanie Najnowsze W czwartek w Pytaniu na śniadanie Pytanie na Śniadanie Kuchnia - podsumowanie Pytanie na Śniadanie Czerwony dywan - Marcin Czyżewski Gwiazdy Wakacje bez partnera. Lekarstwo czy koniec dla relacji? Pytanie na Śniadanie Metamorfoza uśmiechu pani Elżbiety Uroda Lasagne z białą kiełbasą i koprem włoskim Pytanie na Śniadanie Co warto zabrać na wakacje: niezbędnik kosmetyczny Pytanie na Śniadanie Czerwony dywan - córka Stinga wyszła za mąż Gwiazdy Spotkanie z Katarzyną Dąbrowską - cz.3 Pytanie na Śniadanie Strażacy z Ząbek - świadectwo heroizmu i poświęcenia Pytanie na Śniadanie