Pytanie na Śniadanie Sezon na bakłażana - bakłażany zapiekane pod parmezanem 04.09.2024, 07:38 Bakłażany zapiekane pod parmezanem Składniki na 4 osoby:2 średnie bakłażany 500 ml pasaty pomidorowej1 pęczek bazylii sól pieprz50 ml oliwy z oliwek 100g tartego parmezanu2 ząbki czosnku #KUCHNIA#BAKŁAŻAN#SEZON NA BAKŁAŻANA#KUBA STEUERMARK#JAKUB STEUERMARK#BAKŁAŻANY ZAPIEKANE POD PARMEZANEM#PARMEZAN Udostępnij na Facebooku Udostępnij na X Więcej na ten temat Szaszłyki z tofu Pytanie na Śniadanie Japońskie yakitori Pytanie na Śniadanie Gruzińskie szaszłyki z karkówki Pytanie na Śniadanie Kluski a'la pierogi ruskie Pytanie na Śniadanie Najnowsze Chihuahua - mały piesek - wielkie serce Pytanie na Śniadanie Aleksandra spędziła 8 lat w zakonie, dlaczego odeszła? Pytanie na Śniadanie Scena Pnś: Warszawskie Combo Taneczne „Serce matki” Pytanie na Śniadanie W czwartek w Pytaniu na śniadanie Pytanie na Śniadanie Czerwony dywan - Grażyna Torbicka wraca do Opola Gwiazdy Szaszłyki z tofu Pytanie na Śniadanie Daltonizm i inne zaburzenia widzenia barw Pytanie na Śniadanie Ulubiona kuchnia Jarosława Kreta cz. 3 Pytanie na Śniadanie Jak zachowują się klienci w sklepach odzieżowych? Pytanie na Śniadanie Japońskie yakitori Pytanie na Śniadanie