Pytanie na Śniadanie Sebadas - najsłynniejszy sardyński deser idealny na śniadanie 25.06.2024, 06:45 Ciasto:400 g mąki pszennej250 ml ciepłej wodySólNadzienie:250 g sera sera pecorinoSkórka z 1 cytrynyPolewa:Miód #JOLA KLESER#SEBADAS#DESER#ŚNIADANIE#KUCHNIA#SARDYNIA#DESER NA ŚNIADANIE#JOLANTA KLESER Udostępnij na Facebooku Udostępnij na X Więcej na ten temat Crumble śliwkowe z kruszonką owsianą Pytanie na Śniadanie Żeberka wieprzowe w marynacie śliwkowo-barbecue Pytanie na Śniadanie Zupa krem z pieczonych śliwek i pomidorów Pytanie na Śniadanie Szpada z mięsa wołowego Pytanie na Śniadanie Najnowsze Scena Pnś: Lena Tylus „Letni vibe" Pytanie na Śniadanie W czwartek w Pytaniu na śniadanie Pytanie na Śniadanie Czerwony dywan - Angelika Mucha Gwiazdy 14-letnia Lena Tylus i jej miłość do muzyki Pytanie na Śniadanie Podlasie na kajaku – dzięki funduszom europejskim i współpracy międzynarodowej Fundusze Europejskie Historia Andrzeja Lipińskiego, człowieka z niezwykłym słuchem Pytanie na Śniadanie Crumble śliwkowe z kruszonką owsianą Pytanie na Śniadanie Ptasie rekordy migracji mogą zaskoczyć Pytanie na Śniadanie Taniec, który wspiera terapię Pytanie na Śniadanie Czerwony dywan - Patty Gwiazdy