Pytanie na Śniadanie Kiełbaski zapiekane w sosie śliwkowo-miodowym 23.06.2024, 21:25 Składniki8 kiełbas białych parzonych 2 duże cebule 2 łyżki miodu gryczanego 6 śliwek 1,5 łyżki musztardy ziarnistej 150 ml cydru klasycznego 1 łyżka oleju Majeranek czarny pieprz Sól Udostępnij na Facebooku Udostępnij na X Więcej na ten temat Kuchnia - podsumowanie Pytanie na Śniadanie Kosmiczne pierogi z kapustą i grzybami Pytanie na Śniadanie Nieziemskie jabłka pod kruszonką polane czekoladą Pytanie na Śniadanie Krem pomidorowy z burattą Pytanie na Śniadanie Najnowsze W sobotę w Pytaniu na śniadanie Pytanie na Śniadanie Scena PnŚ: Sargis "Było Minęło" Pytanie na Śniadanie Kuchnia - podsumowanie Pytanie na Śniadanie Czerwony dywan - Sargis w nowej muzycznej odsłonie Gwiazdy Grażyna Wolszczak o wychodzeniu ze swojej strefy komfortu Gwiazdy Najpiękniejsze trasy na spływy kajakowe Pytanie na Śniadanie Co słychać u naszych południowych sąsiadów? - cz.3 Pytanie na Śniadanie "Pokaż, jakie skarpetki nosisz, a powiem ci, ile masz lat" Pytanie na Śniadanie Czerwony dywan - Jennifer Lopez w Warszawie Gwiazdy Co słychać u naszych południowych sąsiadów? - cz.2 Pytanie na Śniadanie