Pytanie na Śniadanie Dorsz pieczony z fasolką szparagową i sałatką z ogórków małosolnych 29.05.2024, 13:34 Składniki800g polędwicy z dorsza 1 cytryna oliwa z oliwek sólpieprz1 mały fenkuł600g żółtej lub zielonej fasolki szparagowej2 łyżki cukru8 ogórków małosolnych biała cebula 1 papryczka chili 1 pęczek natki pietruszki #KUCHNIA#DORSZ PIECZONY#FASOLA SZPARAGOWA#OGÓREK MAŁOSOLNY#KUBA STEUERMARK Udostępnij na Facebooku Udostępnij na X Więcej na ten temat Pieczona karkówka w glazurze Pytanie na Śniadanie Sandacz na maśle z puree z kapustą Pytanie na Śniadanie Coleslaw europejski z nutą śródziemnomorską i azjatycką Pytanie na Śniadanie Babeczki pistacjowe z zielonym kremem Pytanie na Śniadanie Najnowsze Desery z cytrynami w roli głównej Pytanie na Śniadanie Goście, za którymi nie przepadamy na weselach Pytanie na Śniadanie Marian Walentynowicz - genialny, niepokorny i zapomniany artysta Pytanie na Śniadanie Scena Pnś: Mezo, Liber i Felivers „Saute" Pytanie na Śniadanie W niedzielę w Pytaniu na śniadanie Pytanie na Śniadanie Poranek z aktorką Zuzą Grabowską cz. 3 Pytanie na Śniadanie Jak rożne pokolenia publikują zdjęcia z wakacji? Pytanie na Śniadanie Pieczona karkówka w glazurze Pytanie na Śniadanie Cykl „Odkrywamy Polskę" - Warmia Pytanie na Śniadanie „Boskie grillowanie z Braćmi Budnik" Pytanie na Śniadanie