Podsmaż na oleju 1 dużą cebulę, dodaj pocięte w kostkę 2 marchwie, 2 kawałki selera naciowego, 200 g pociętej w kostkę fasolki szparagowej, 1 cukinię, 1 czerwoną paprykę i całość wymieszaj. Dodaj sól oraz przyprawy curry i garam masala wedle uznania, całość zalej około 1 litrem mleka kokosowego i duś na otwartym ogniu przez około 15 minut. W międzyczasie na ostrej tarce zetrzyj w plastry surowego kalafiora tak aby stworzył on swoiste "płytki" do oddzielania warstw zapiekanki (trochę jak płatki makaronu przy lasagne). Weź żaroodporne naczynie i nałóż cienką warstwę naszej kokosowej zapiekanki a następnie rozłóż płatki kalafiora. Powtórz całość 3 razy. Gdy po raz ostatni ułożysz warstwę kalafiora pamiętaj aby ją lekko skropić oliwą, solą i przyprawą garam masala. Całość włóż do pieca nastawionego na górną grzałkę grillową i całość zapiecz.