<b>Tatar z łososia z CAPRESI i dipem ziołowym</b><br /><br /><b>Składniki:</b><br />łosoś filet 500g<br />cebula czerwona 200g<br />ogórek konserwowy 200g<br />koper 1 mały pęczek<br />oliwa z suszonego pomidora 30ml<br />sok z cytryny 30ml<br /><b><br />CAPRESI PUSZYSTY CHRZANOWY 2 opakowania</b><br /><b><br />Składniki:</b><br />Chleb tostowy 10 kromek<br />Masło EXTRA WARMIA 100g<br />JOGURT typu GRECKIEGO POLMLEK MAĆKOWY 1 szt Świeża mięta i kolendra<br /><br /><br /><b>Startery CAPRESI:</b><br /><br />CAPRESI PUSZYSTY POMIDOROWY<br />CAPRESI PUSZYSTY ZE SZCZYPIORKIEM<br />CAPRESI PUSZYSTY NATURALNY<br /><br />Migdały<br />Sezam<br />Świeże zioła ( natka, kolera, koper, bazylia )<br /><br /><br /><br />