<b>Terina z serkami i CAPRESI ze śledziem i burakami</b><br /><br />Składniki:<br />1 opakowanie CAPRESI PUSZYSTY CHRZANOWY <br />1/2 opakowania CAPRESI PUSZYSTY POMIDOROWY <br />50g śledź marynowany<br />30g burak (kostka)<br />10g ogórek konserwowy (kostka)<br />szczypior cięty<br />sól, pieprz<br /> <br /><b>CAPRESI typu włoskiego z sosem daktylowo-orzechowym i brandy</b><br /><br />Składniki:<br />1 opakowanie CAPRESI TYPU WŁOSKIEGO <br />50g orzech włoski<br />30g daktyle<br />10g miód<br />15ml brandy<br />1 szt figi<br /> <br /><b>Dorsz ZAPIEKANY z CAPRESI , sosem paprykowym na białej czekoladzie </b><br /> <br />Składniki:<br />5 porów<br />800g dorsz polędwiczka<br />5 plastrów CAPRESI TOPIONEGO z pieprzem <br />2 plastry CAPRESI TOPIONEGO naturalnego <br />3 szt ziemniaki<br />150g kasza pęczak<br />15ml olej<br />30g cebula (kostka)<br />20g masło<br />5 plastrów cukinia<br />10szt szparaga<br />100g szpinak<br />10szt marchewka<br />10 kawałków jarmużu<br />sos paprykowy<br />200g papryka czerwona i żółta<br />30g cebula<br />1 kostka biała czekolada<br /><br />